Zdrowa żywność to przede wszystkim produkty przydatne do spożycia. Mrożenie to proces, który pomoże przedłużyć jej trwałość. To jedna z najkorzystniejszych pod względem biologicznym form jej utrwalania, która pozwala w maksymalnym stopniu zachować pierwotne walory produktów spożywczych.
Fot. pixabay.com
Pliki dźwiękowe
25.09.2024 Na zdrowie




!["Takie sytuacje mobilizują ludzi". Abp Stanisław Budzik po pożarze lubelskiego kościoła [ZDJĘCIA, WIDEO] 4 EAttachments92214707c0ba060efc167f431913e25ce6d1019 xl](https://radio.lublin.pl/wp-content/uploads/2025/12/EAttachments92214707c0ba060efc167f431913e25ce6d1019_xl-350x250.jpg)


![Ogień pojawił się tuż przed mszą. Proboszcz wyprowadził wiernych z palącego się kościoła [ZDJĘCIA, WIDEO] 7 EAttachments9221511c79583525fcdcdbe109a9c0231c1d27d xl](https://radio.lublin.pl/wp-content/uploads/2025/12/EAttachments9221511c79583525fcdcdbe109a9c0231c1d27d_xl-350x250.jpg)


![Magia historii podczas żywej lekcji w lubelskim liceum [ZDJĘCIA] 10 zywa 1 2024 09 25 162944](https://radio.lublin.pl/wp-content/uploads/2024/09/zywa_1-2024-09-25-162944-75x75.jpg)
