Jak produkowana jest żywność ekologiczna, która cieszy się coraz większym zainteresowaniem? Jakie wymogi należy spełnić, by otrzymać specjalny ekocertyfikat? Jak można przejść z systemu uprawy konwencjonalnej na ekologiczny? Co się z tym wiąże i kto taką produkcję kontroluje? Między innymi na te pytania odpowiemy w dzisiejszym programie.
Zaprasza Małgorzata Maksim.
Fot. pixabay.com
Pliki dźwiękowe
15.02.2025 Ekoradio Lublin


![Piernikowe wizje architektury. Chatki studentów Politechniki zachwycają [ZDJĘCIA] 2 EAttachments920351260f19bfc3a1ab4ddd6e0e45b956fea38 xl 1](https://radio.lublin.pl/wp-content/uploads/2025/12/EAttachments920351260f19bfc3a1ab4ddd6e0e45b956fea38_xl-1-350x250.jpg)

![Chris Niedenthal: "Czas apokalipsy" to po prostu było szczęście [ZDJĘCIA] 4 EAttachments92027774207112fc9d5145eb9ac1e9c878899d0 xl](https://radio.lublin.pl/wp-content/uploads/2025/12/EAttachments92027774207112fc9d5145eb9ac1e9c878899d0_xl-350x250.jpg)






