Podstawowe elementy ograniczające marnowanie żywności przez konsumentów. To planowanie i kupowanie takiej ilości jedzenia, jaką jesteśmy w stanie spożyć. Ważne jest także właściwe jej przetwarzania. Między innymi o tym powiemy w tym wydaniu programu.
Zaprasza Małgorzata Maksim.
Fot. pexels.com
Pliki dźwiękowe
20.01.2025 Agrobiznes 1
20.01.2025 Agrobiznes 3
20.01.2025 Agrobiznes 2
20.01.2025 Agrobiznes 4
20.01.2025 Agrobiznes 5



![Ośrodek w Załuczu otrzymał specjalny samochód do przewozu osób z niepełnosprawnościami [WIDEO] 3 EAttachments91845762df8581bec35364732da0b3157283718 xl](https://radio.lublin.pl/wp-content/uploads/2025/12/EAttachments91845762df8581bec35364732da0b3157283718_xl-350x250.jpg)







