Produkcja żywności ekologicznej wymaga certyfikacji. Przejście z systemu konwencjonalnego na eko wiąże się z tzw. okresem przestawiania uprawy. Rolnik, który podjął decyzję o przestawianiu swojego gospodarstwa na metody ekologiczne, zobowiązany jest zgłosić taką działalność do wybranej jednostki certyfikującej. Między innymi o tym powiemy w dzisiejszym programie.
Zaprasza Małgorzata Maksim.
Fot. pixabay.com
Pliki dźwiękowe
14.11.2024 Agrobiznes (1)
14.11.2024 Agrobiznes (3)
14.11.2024 Agrobiznes (4)
14.11.2024 Agrobiznes (5)
14.11.2024 Agrobiznes (2)



![Krew pilnie potrzebna. Akcje w regionie [HARMONOGRAM] 3 EAttachments836790951091d8be2b304fdf882235f21055e46](https://radio.lublin.pl/wp-content/uploads/2025/12/EAttachments836790951091d8be2b304fdf882235f21055e46-350x250.jpg)







