W ostatnich latach zainteresowanie konsumentów zdrową żywnością spowodowało, że w gospodarstwach rolnych coraz częściej powstają przydomowe serowarnie czy olejarnie, gdzie tłoczone są oleje z własnych upraw, a także przetwory owocowe. Dziś powiemy o przetwórstwie dzikiej róży.
Zaprasza Małgorzata Maksim.
Fot. pixabay.com
Pliki dźwiękowe
27.07.2024 Agrobiznes 1
27.07.2024 Agrobiznes 2
27.07.2024 Agrobiznes 5
27.07.2024 Agrobiznes 3
27.07.2024 Agrobiznes 4


![Pożar w lubelskim kościele. Trwa akcja strażaków [ZDJĘCIA] 2 EAttachments9221033500ca20f3047fdcd0e0f158cf05bdb9f xl](https://radio.lublin.pl/wp-content/uploads/2025/12/EAttachments9221033500ca20f3047fdcd0e0f158cf05bdb9f_xl-350x250.jpg)








