Dzisiaj zabierzemy Państwa do Kamionki – do gospodarstwa pani Anny Sidor, która z pasji do naturalnych, zdrowych smaków zajęła się wytwarzaniem serów podpuszczkowych, jak i wędzeniem twarogu. Pani Anna podkreśla, że rodzinne tradycje rolnicze, tym razem spotkały się z nowoczesnym podejściem do żywności w duchu… slow food.
Fot. nadesłane
Pliki dźwiękowe
07.07.2023 Hobbici. Z Lubelskiego











![Maciej Miecznikowski ma dla nas muzyczny prezent pod choinkę [POSŁUCHAJ ROZMOWY] 4 EAttachments921590378ed62f09e30b9a6af893e505949d724 xl 1](https://radio.lublin.pl/wp-content/uploads/2025/12/EAttachments921590378ed62f09e30b9a6af893e505949d724_xl-1-350x250.jpg)
![Maciej Miecznikowski ma dla nas muzyczny prezent pod choinkę [POSŁUCHAJ ROZMOWY] 5 EAttachments921590378ed62f09e30b9a6af893e505949d724 xl](https://radio.lublin.pl/wp-content/uploads/2025/12/EAttachments921590378ed62f09e30b9a6af893e505949d724_xl-350x250.jpg)





