Wiele gospodarstw rodzinnych stawia na małe przetwórstwo. W ostatnich latach zainteresowanie konsumentów zdrową żywnością spowodowało, że w gospodarstwach rolnych coraz częściej powstają przydomowe serowarnie czy olejarnie, gdzie tłoczone są oleje z własnych upraw czy produkowane są sery oraz wytwarzane różne produkty. Między innymi o tym powiemy w dzisiejszym programie.
Zaprasza Małgorzata Maksim.
Fot. pixabay.com
Pliki dźwiękowe
26.09.2024 Agrobiznes 1
26.09.2024 Agrobiznes 3
26.09.2024 Agrobiznes 5
26.09.2024 Agrobiznes 4
26.09.2024 Agrobiznes 2


![Ośrodek w Załuczu otrzymał specjalny samochód do przewozu osób z niepełnosprawnościami [WIDEO] 2 EAttachments91845762df8581bec35364732da0b3157283718 xl](https://radio.lublin.pl/wp-content/uploads/2025/12/EAttachments91845762df8581bec35364732da0b3157283718_xl-350x250.jpg)








