Coraz większym zainteresowaniem cieszy się żywność ekologiczna a produkcja żywności eko wymaga certyfikacji. Przejście z systemu konwencjonalnego na ekologiczny wiąże się z tzw. okresem przestawiania uprawy. Ekologiczna uprawa to same zalety a produkcja jest opłacalna, bo rolnicy otrzymują większe dopłaty. Wyższa jest też cena w skupie za eko-surowiec. A z produkcji konwencjonalnej na eko można przejść w każdej chwili. Między innymi o tym powiemy w dzisiejszym magazynie. Będzie też o siewniku pneumatycznym
Fot. archiwum
Pliki dźwiękowe
07.05.2024 Agrobiznes 1
07.05.2024 Agrobiznes 2
07.05.2024 Agrobiznes 3
07.05.2024 Agrobiznes 4
07.05.2024 Agrobiznes 5




![Krew pilnie potrzebna. Akcje w regionie [HARMONOGRAM] 4 EAttachments836790951091d8be2b304fdf882235f21055e46](https://radio.lublin.pl/wp-content/uploads/2025/12/EAttachments836790951091d8be2b304fdf882235f21055e46-350x250.jpg)






